?

  • Täältä voit ostaa tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen. Tuote sisältää tietyn määrän työtunteja.
  • Tuotteen ja määrän valinnan jälkeen, valitse maksa ja sinut ohjataan kolmannen osapuolen palveluun maksamaan.
  • Ostamasi tuotteet ja työskentelyaika näkyvät Tili-sivullasi.
  • Käytä tunnit laitevarauksiin Työpaja ja varaukset- sivulla.
  • Lataa kuitti ostoksestasi Kuitit-sivulta

Toimistotunnit-kortit

TOIMISTOTUNNIT kortti

8 tuntia työaikaa, jonka voit käyttää laitevarauksiin verkkovarausjärjestelmässä. Voimassa yhden arkipäivän, työaika 10-18

24/7 access kortti

24/7 ACCESS kortti

24/7 pääsy pajalle, lukittava kaappi, yhteisten tilojen ja joidenkin peruslaitteiden vapaa käyttö. Pelkästään 24/7-kortilla ei voi tehdä laitevarauksia. Katso alta 24/7-ACCESS -prepaidit. Kortti on voimassa 20 päivää aktivoinnista.

24/7 access prepaidit

24/7 ACCESS prepaid10

10 tuntia, jotka voi käyttää laitevarauksien tekemiseen verkkovarausjärjestelmässä. Varauksia voi tehdä vain ajalle jolle 24/7 ACCESS - kortti on aktivoitu.

24/7 ACCESS prepaid20

20 tuntia, jotka voi käyttää laitevarauksien tekemiseen verkkovarausjärjestelmässä. Varauksia voi tehdä vain ajalle jolle 24/7 ACCESS - kortti on aktivoitu.

24/7 ACCESS prepaid6

6 tuntia, jotka voi käyttää laitevarauksien tekemiseen verkkovarausjärjestelmässä. Varauksia voi tehdä vain ajalle jolle 24/7 ACCESS - kortti on aktivoitu. Tämä kortti on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti useamman päivän mittaisille 'yön yli' varauksille. Esim. jos haluat jättää työsi kesken laitteeseen. Varaa haluamaasi konetta 6tuntia/(peräkkäinen) päivä ja sovi ‘yön yli’ varauksista erikseen soittamalla.